İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Osman Zeki Üngör İlkokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Törene tüm sınıflar korolar, danslar ve şiirlerle katıldı. Törene velilerimiz yoğun katılım gösterdi.

May

Know The Tree, Love The Nature (Ağacı Tanı, Doğayı Sev) projesi kapsamında 2/A, 2/B, 2/C, 3/A ve 4/B sınıfı öğrencilerimiz Atatürk Arboretumuna gezi düzenlediler. Orman Fakültesinden Prof. Dr. Nesibe Köse öğrencilerimizi ağaçlar hakkında bilgilendirdi.

Nis

Okulumuzda "Know The Tree, Love The Nature (Ağacı Tanı, Doğayı Sev) projesi kapsamında, proje öğretmenleri Esra Özer, Şükran Memoğlu, Özden Özge Korkmaz, Ebru Aktaş, Neslihan Aktaş öncülüğünde 1/A, 2/A, 2/B, 2/C, 3/A, 4/B öğrencileri "Ağaç Resimleri Sergisi" açtılar. Öğrencilerimizi hazırladıkları görsel çalışmalardan dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Neslihan AKTAŞ, Ebru AKTAŞ, Özden Özge KORKMAZ, Esra ÖZER ve Şükran MEMOĞLU öğrencileri ile birlikte  Know The Tree, Love The Nature (Ağacı Tanı, Doğayı Sev) adlı eTwinning projesini yürütmektedir. İstanbul, Mersin, Eskişehir ve Adana'dan katılan 10 öğretmenle birlikte sürdürülen bu proje ile çocukların erken yaşta ağaç, doğa ve çevre farkındalığı geliştirmesi, ağaç türlerini tanıması, doğada daha fazla zaman geçirerek fiziksel, bilişsel ve sosyal becerilerini geliştirmesi, bilgi ve iletişim teknolojilerini doğru kullanması, doğa döngüsünü anlaması, araştırma becerilerinin geliştirilmesi, grup çalışması-görev ve sormluluk alma becerilerinin kazandırılması, geri dönüşüme olan ilginin ve katkısının arttırılması, web2 araçlarını kullanma becerilerinin kazandırılması amaçlanmaktadır. Öğretmen ve öğrencilerimize proje çalışmalarında başarılar dileriz.